Riski retornat propietari

Riski retornat propietari

GIN DE VEGA SAUCO retornada propietària

GIN DE VEGA SAUCO retornada propietària

Gotha retornat propietari

Gotha retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

ROTI acollida preadopció

Avís Mossos d'Equadra, recollida urgent gos trobat a una finca del carrer Mestral d' Avinyonet de Puigventós el dia 26 d'Agost de 2019, amb microxip donat d'alta a Eslovàquia, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el següent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic rottweiler és en Roti, de tamany gran i aproximadament 5-6 anys. En Roti és un trosset de pa, des del primer moment camina al teu costat durant el passeig. Tot i que el seu comportament denota que no ho ha passat bé abans, ja que amb alguns gestos ajup el cap o s'aparta, és un gos molt carinyós i agraït. Li encanta sortir de passeig i al pati d'esbarjo disfruta olorant cada racó. En Roti de moment no està testat amb d'altres gossos. Ara en Roti busca una segona oportunitat amb una familia a doptiva que el cuidi i estimi per sempre, vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conèixe'l, t'agradrà!  Per a la seva adopció es requereix la llicència ppp.

 

roti     roti1

roti2     roti3

roti4

DSC00346

 

16 de Juny de 2020  En Roti ha enamorat aquesta familia barcelonina que l'acull en preadopció per conèixe'l una mica més, veure com s'adapta a casa, com s'adapta als nous companys canins que va conèixer en la primera visita... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC02451

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Gran
  • Sexe: Mascle
  • Edat: Jove
  • Urgència: Alta
  • Nom: 5 - 6 anys aprox.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta