fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animals

 

 

RHEA ADOPTADA

Av铆s Policia Local, recollida gossa trobada zona camps darrera Hotel Ronda de Figueres el dia 14 de Setembre de 2019, sense microxip.

A la seva arribada en la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg煤ent control es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gossa creuada 茅s la Rhea, de tamany mitj脿 i aproximadament 8 anys. Aquesta gosseta tot i ser adulta t茅 for莽a energia i 茅s bastant activa, la Rhea quan va aribar es va mostra for莽a desconfiada amb tothom. A dia d'avu铆 ha perdut la desconfian莽a que tenia quan va arribar i es mostra simp脿tica i carinyosa amb les persones per貌 t茅 un car脿cter peculiar, i  a dins el tancat es mostra desconfiada i borda a tothom qui s'apropa, pot ser que es mostri territorial per貌 a fora tot canvia. La Rhea 茅s un gossa sociable amb els altres gossos. A les passejades a l'exterior es porta b茅 i no estira de la corretja, i al pati d'esbarjo li agrada voltar per tot el tancat i jugar amb els companys. Ara la Rhea busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre m茅s, vols ser t煤 qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a con猫ixer-la, t'agradar脿!

 

DSC00031     DSC00032

rhea     rhea2

rhea3     rhea4

rhea5

 

21 de Desembre de 2019  La Rhea ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci莽o per veure com s'adapta a casa, con猫ixer'la millor, veure com s'adapta al nou company can铆... desitgem que tot vagi b茅 i aviat ens confirmin la seva adopci贸!

24 de Gener de 2020 La familia acollidora formalitza l'adopci贸 de la Bab, abans Rhea, els desitgem tota la felicitat!

DSC00656

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE