Gotha retornat propietari

Gotha retornat propietari

JARO retornat propietari

JARO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

PAQUITO retornat propietari

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

RHEA acollida preadopció

Avís Policia Local, recollida gossa trobada zona camps darrera Hotel Ronda de Figueres el dia 14 de Setembre de 2019, sense microxip.

A la seva arribada en la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el segúent control es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta bonica gossa creuada és la Rhea, de tamany mitjà i aproximadament 8 anys. Aquesta gosseta tot i ser adulta té força energia i és bastant activa, la Rhea quan va aribar es va mostra força desconfiada amb tothom. A dia d'avuí ha perdut la desconfiança que tenia quan va arribar i es mostra simpàtica i carinyosa amb les persones però té un caràcter peculiar, i  a dins el tancat es mostra desconfiada i borda a tothom qui s'apropa, pot ser que es mostri territorial però a fora tot canvia. La Rhea és un gossa sociable amb els altres gossos. A les passejades a l'exterior es porta bé i no estira de la corretja, i al pati d'esbarjo li agrada voltar per tot el tancat i jugar amb els companys. Ara la Rhea busca una segona oportunitat amb una familia adoptiva, que la cuidi i estimi per sempre més, vols ser tú qui li regali aquesta oportunitat? Vine un dia a conèixer-la, t'agradarà!

 

DSC00031     DSC00032

rhea     rhea2

rhea3     rhea4

rhea5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Animal: Gos
  • Tamany: Mitjà
  • Sexe: Femella
  • Edat: Adult
  • Urgència: Alta
  • Nom: 8 - 8,5 anys aprox.
More in this category: « CIAN acollit TIMOTHY »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta