fotoTROBATS

RECUPERACI脫 D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperaci贸 dels animals per part dels propietaris 茅s de vint dies des de la data d鈥檃collida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificaci贸 de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacci贸 de l鈥檃nimal, 茅s a dir, en el retorn de l鈥檃nimal al seu propietari s鈥檋a de lliurar amb la identificaci贸 corresponent (identificaci贸 electr貌nica amb la implantaci贸 d鈥檜n microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

脡s molt aconsellable el retorn de l鈥檃nimal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i 鈥渢os de les gosseres鈥 per cadells. La vacunaci贸 t茅 una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d鈥檈nfermetats d鈥檕rigen bacteri脿 i v铆ric que es troben molt presents en la nostra societat.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les seg眉ents races: akita inu, terrier staffordshire americ脿, bullmastif, d貌berman, dog argent铆, dog de bordeus, fila brasileiro, mast铆 napolit脿, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japon猫s, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haur脿 d鈥檕btenir la llic猫ncia per a la tinen莽a i conducci贸 de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d鈥橝bril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text ref贸s de la Llei de Protecci贸 dels Animals

 

 

TIMOTHY ADOPTAT

Av铆s ajuntament, particular troba gos zona crta. d'Avinyonet a Llers el dia 18 de Setembre de 2019, sense microxip.

Arriba molt i molt espantat. En la revisi贸 veterin脿ria es troba dins la normalitat per貌 amb paparres i una ferida al coll, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg眉ent control es troba b茅, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci贸s encreuament tipus ca de conills 茅s en Timothy, de tamany mitj脿 i aproximadament 10 mesos d'edat. Aquest cadellet va arribar molt espantat i fugia de tot i tothom, a dia d'avu铆 encara mostra desconfian莽a generalitzada, anem treballant amb ell i cada dia avancem un pas. A les passejades a l'exterior i al pati les disfruta molt i es mostra una mica m茅s confiat, aix铆 que creiem que mica en mica s'anir脿 trobant millor i acabar脿 mostrant el seu car脿cter de gos bo i tranquil. Amb els companys canins s'hi porta molt b茅. Ara en Timothy necessita una familia adoptiva o d'acollida per acabar de sentir-se plenament envoltat del calor hum脿, per poder perdre les pors que t茅 i sentir-se un jovenet segur i amb ganes d'anar aprenent i descobrint tot el que l'envolta. Vols ser t煤? Vine un dia a con猫ixe'l, segur que t'agradar脿! S'ha de tenir en compte que requerir脿 llarg temps d'adaptaci贸 per貌 un cop superat segur que 茅s un sol!

 

timothy     timothy2

timothy3     timothy4

timothy1

 

24 de Gener de 2020  En Timothy ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci贸 per veure com s'adapta a casa, a la familia... estem molt contents i agra茂ts que aquesta familia li ofereixein a en Timothy aquesta oportunitat i que vulguin dedicar-li el temps i paci猫ncia que ell necessiti!

27 de Gener de 2019 La familia acollidora ens informa que en Timothy es va escapar dissabte pel poble de Llan莽脿, que l'han vist per la zona de l'hotel Grimar i voltants. En Timothy 茅s un gos molt insegur i costa de deixar-se agafar! Si alg煤 el veu que es posi en contacte siusplau amb en Ruben 612425405 o Susana 722266272. Gr脿cies!   Avu铆 ens hem despla莽at a Llan莽脿 per貌 no l'hem localitzat.

30 de Gener de 2019 En Timothy s'ha podut agafar amb la g脿bia trampa! Una gran noticia!! Ara est脿 amb la seva familia acollidora!

15 de Maig de 2020  La familia acollidora formalitza l'adopci贸 d'en Timothy, els desitgem tota la felicitat!

DSC00852

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adre莽a

c/ Pont de Molins, n潞 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.