NERON retornat propietari

NERON retornat propietari

NINA retornada propietari

NINA retornada propietari

VALDRI retornat propietaria

VALDRI retornat propietaria

fotoTROBATS

RECUPERACIÓ D'ANIMALS PERDUTS

 

El termini per la recuperació dels animals per part dels propietaris és de vint dies des de la data d’acollida, passat aquest termini es considera animal abandonat, i pot ser cedit, acollit temporalment o adoptat.

La identificació de gossos i gats constitueix un requisit previ i obligatori per fer qualsevol transacció de l’animal, és a dir, en el retorn de l’animal al seu propietari s’ha de lliurar amb la identificació corresponent (identificació electrònica amb la implantació d’un microxip homologat) i amb el pagament previ de totes les despeses originades.

És molt aconsellable el retorn de l’animal amb la vacuna corresponent, Polivalent per adults i, Tetravalent, Parvovirus i “tos de les gosseres” per cadells. La vacunació té una gran importancia si volem protegir al nostre animal de companyia d’enfermetats d’origen bacterià i víric que es troben molt presents en la nostra societat.

 

 

 

ANIMAL NO IDENTIFICAT(*)

GOS

RETORNAT DURANT ELS SEGÜENTS 20 DIES DES DE L’ACOLLIDA:

-XIP + GESTIONS BUROCRÀTIQUES + VACUNA DONATIU 50EUROS
-XIP + GESTIONS (SI NO ES VOL VACUNAR) DONATIU 50EUROS

 

-RETORNAT DESPRÉS DE 20 DIES o MÉS D’ACOLLIDA: 
ACOLLIT DURANT 20 DIES o MÉS S CONSIDERA ADOPCIÓ 
- XIP + VACUNES                                                                       DONATIU 90EUROS  


GAT

- XIP + VACUNES                                                                      DONATIU 40EUROS  

 


ANIMAL IDENTIFICAT(*)

GOS

-ACOLLIT DURANT 1 o 2 DIES                                         DONATIU 30EUROS
-ACOLLIT DURANT 10-12 DIES DONATIU 60EUROS

GAT

 

VACUNES                                                                        DONATIU 20EUROS


 EN CAS QUE L’ANIMAL HAGI ESTAT RECOLLIT MITJANÇANT RECOLLIDA NOCTURNA O FESTIVA SUPOSA SUPLEMENT DE DONATIU DE 50EUROS

(*) Les taxes poden variar ja que els actes que impliquen despeses de material i serveis veterinàris estàn subjectes a les modificacions de l’ IVA, en constant revisió i modificació.

En el cas de que el gos pertanyi a alguna de les següents races: akita inu, terrier staffordshire americà, bullmastif, dòberman, dog argentí, dog de bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, presa canari, rotweiler, staffordshire bull terrier, tosa inu o japonès, o a llurs encreuaments el propietari ha de disposar o haurà d’obtenir la llicència per a la tinença i conducció de races perilloses.


Marc Normatiu: Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d’Abril, DOGC 5113, de 17/04/2008, text refós de la Llei de Protecció dels Animnals

 

 

NARCO ADOPTAT

Avís Policia Local, recollida gos trobat zona carrer Mimosa de la Urb.La Canyera de Llagostera el dia 23 de Setembre de 2019, amb microxip però els telèfons no corresponen a cap client. Un cop enviada la carta de requeriment de rescat ens contacta el titular que figura al microxip i és el criador del gos, qui ens comenta que el va dornar a una persona. Contactem amb aquesta persona qui el va donar a un altre, i aquest a un altre... i es perd la informació.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però es detecta ferida coixinet i s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. La ferida al coixinet sembla ser com si li hagués passat un talla gespa per sobre, té el coixinet mig amputat. Durant el tractament es realitzen les cures i medicacions requerides però la ferida no millora. L'equip de veterinaris decideix practicar amputació i es demana hora per a la intervenció quirúrgica. En el següent control es vacuna i desparasita de nou. La cirugia ha anat molt bé i s'inicien les cures i medicacions prescrites. Es revisa setmanalment i la ferida cura molt bé.

Aquest preciós pastor alemany és en Narco, de tamany gran i aproximadament 1'5 anys. En Narco és gosset juganer i simpàtic amb les persones, li agrada que l'acaricien i rebre mimitos. Amb els companys canins és sociable i s'hi porta bé. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris, i correr amunt i avall persegunit-les. A les passejades a l'exterior es porta molt bé i no estira de la corretja. Ara en Narco busca una segona oportunitat amb la seva familia adoptiva definitva, que l'estimi i cuidi per sempre més. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixe'l, t'enamorarà!

 

DSC00048     DSC00053

DSC00054     DSC00057

DSC00051

 

11 de Desembre de 2019  En Narco ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopció per veure com s'adapta a casa, a la familia... desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

10 de Luliol de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en narco, els desitgem tota la felicitat!!

DSC00565

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.