Avís Legal

Condicions generals

Aquest avís legal estableix les condicions d'ús del lloc web "www.protectorafigueres.com", des d'ara, web, que pertany a Associació d'animals i plantes de Figueres., que opera amb el nom comercial Protectora d'animals i plantes de Figueres  (des d'ara, l'empresa), amb CIF núm.G-17068024, i domicili social Pont de Molins 17, 17600 Figueres, Girona ,  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
L'accés al lloc web atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació plena i sense reserves per part de l'usuari de totes les condicions incloses en aquest avís legal. Per tant, l'usuari ha de tornar a llegir atentament aquestes condicions generals, atès que hi podria haver modificacions des de l'última vegada que va accedir al lloc web.
L'usuari declara que és major d'edat i que té la capacitat legal per adquirir els serveis oferts a través d'aquest lloc web. Els menors d'edat han d'obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals.
Tots els drets de propietat intellectual del domini web i dels seus continguts pertanyen bé a l'empresa, bé a terceres persones, per la qual cosa cap usuari està autoritzat a fer-ne ús, ni a imprimir-los ni a emmagatzemar-los en cap suport físic, en cap cas que no sigui el de la seva utilització personal i privada, i, així doncs, queda prohibida la modificació, descompilació o utilització comercial de qualsevol part que hi estigui inclosa. Els usuaris no podran copiar, reproduir, transmetre o distribuir de cap manera el contingut d'aquest lloc web o dels serveis que s'hi poden obtenir, sense el permís escrit de l'empresa.
Només s'autoritza la utilització dels continguts del domini web amb finalitats informatives i de servei, sempre que se citi o es faci referència a la font, i l'usuari esdevé l'únic responsable del seu possible mal ús. Els usuaris i, en general, aquelles persones que es proposin establir un enllaç entre qualsevol pàgina web i qualsevol de les pàgines del lloc web, hauran de respectar la imatge corporativa i el logotip.
Les dades, els textos, les informacions (incloses les tarifes), els gràfics o els vincles publicats a la web es recullen amb efectes merament informatius, per a totes aquelles persones que hi estan interessades, sense que l'accés generi una relació comercial, contractual o professional entre els usuaris i l'empresa. En cas de discrepància entre la informació inclosa al lloc web i la que consta en paper, es donarà preferència a aquesta darrera. L'empresa es reserva el dret de modificar els continguts del domini web sense avís previ. En els mateixos termes, també es reserva el dret de variar-ne les tarifes, quan ho consideri oportú.
L'empresa declina qualsevol responsabilitat en cas d'utilització maliciosa del lloc web per part dels usuaris, problemes tècnics en els servidors i/o sistemes informàtics aliens a la voluntat de l'empresa, o bé que els usuaris proporcionin dades falses o inexactes, o que s'emplenin de manera incorrecta les dades sollicitades.
L'empresa farà ús de les accions civils o penals que correspongui per llei, davant de qualsevol utilització indeguda del seu domini web. Els litigis que poguessin sorgir en relació a aquest domini es regiran únicament pel dret espanyol, i se sotmetran als jutjats i tribunals competents a la ciutat que correspongui.
S'informa que les dades incloses en els diferents formularis, conforme al que preveu la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, formaran part d'un fitxer automatitzat responsabilitat de l'empresa. Podrà exercir-hi els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició a les adreces de correu electrònic o correu postal que s'especifiquen amb anterioritat.
La finalitat del tractament és formalitzar la seva demanda, i també informar les persones interessades sobre l'empresa, els seus serveis i/o productes.
Les dades proporcionades per l'usuari a través de la web i/o del correu electrònic podran ser utilitzades per a l'enviament de publicitat, tant a través de missatges sms a mòbil com per correu electrònic.
Per a tot allò no previst expressament en aquestes condicions generals, s'aplicarà la normativa vigent corresponent, en particular la relativa a protecció d'usuaris i consumidors.

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE