L’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Figueres agraeix moltíssim l’ ajuda rebuda per part dels nostres col.laboradors, socis i voluntaris que sense ells la nostra labor seria més difícil, i gràcies el suport i col•laboració de tots és possible ajudar als animals que ho necessitin.

Si vostè ho desitja, també ens pot ajudar i col•laborar amb nosaltres:

Fent una donació

 

Amount: 

 

També pot col•laborar amb nosaltres fent una aportació de material pels nostres
gats i gossos, com ara pinso o llaunes, corretges i collars, raspalls per pentinar,
xampús, tovalloles i mantes, sorra i llits pels gats, joguines, productes
desparasitaris interns i externs, medicaments, etc.

Els nostres peluts t’ho agrairan.

Fent-se soci

Fent-se soci de l’ Associació Protectora d’ Animals i Plantes de Figueres ajudarà a mantenir i fer crèixer la nostra labor, entre d’ altres l’ essencial d’ emparar, acollir i atendre als animals perduts i abandonats acollits en el nostre refugi, i a oferir-los la millor qualitat de vida possible fins a trobar una familia per a l’ adopció.

Amb una qüota mínima de 20 euros anuals formarà part de l’ Associació Protectora, només caldrà que ompli el següent formulari amb totes les dades sol•licitades i serà donat d’ alta com a soci-protector dels nostres animals.
Nosaltres ens encarregarem de realitzar el gir bancari durant el segón trimestre de l’any.

Els nostres peluts t’ho agrairan.

Dades Personals

 
Enviant aquest formulari vosté accepta la nostra política de privacitat, la qual pot consultar al final d'aquesta pàgina al Avís legal
captcha
Recarregar

powered by fox contact

Fent-se voluntari

 

Fent-se voluntari és una altra manera de col•laborar amb nosaltres i és una gran ajuda. La Protectora agraeix la tasca desinteressada que fan els nostres voluntaris, és molt important el que aporten a als nostres animals, ja sigui pentinar-los, traient-los a passejar, jugant una estona amb ells… oferint-los atenció i estima.

Els nostres peluts agraeixen moltíssim que els dediqueu una part del vostre temps.

Si desitja fer-se voluntari, ompli el següent formulari:

La Protectora d’ Animals no es responsabilitza dels danys que puguin ser ocasionats pels animals acollits, tant dins com fora del refugi. □ Tanmateix el voluntari es responsabilitza de totes les accions i/o activitats realitzades amb els animals, és a dir, entre d’altres si l’animal es passeja fora del refugi és responsabilitat del voluntari. □ Els menors d’edat han de venir acompanyats dels seus tutors legals. □ La Protectora informa que segons les sol•licituds rebudes i les espectatives dels voluntaris es crearàn grups de treball. Aquests grups de treball estaràn formats per un mínim de tres voluntaris per dia, i com a màxim de vuit voluntaris. □ L’ horari del voluntariat és de 10h a 13h del matí.
Enviant aquest formulari vosté accepta la nostra política de privacitat, la qual pot consultar al final d'aquesta pàgina al Avís legal
captcha
Recarregar

powered by fox contact

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE