L’ Associació Protectora d ‘ Animals i Plantes de Figueres és una associació sense ànim de lucre constituïda legalment l’any 1955, formada per una Junta Directiva i aproximadament uns 350 socis. Està inscrita al registre de nuclis zoològics amb el número G2500093 i té el CIF G17068024. 

Actualment les nostres installacions acullen, enmig de pins i rosers, aproximadament uns 150 gossos i 50 gats, tots ells a l’ espera de trobar una nova llar.

 

El finançament de la Protectora s’efectua mitjançant els convenis de servei de recollida dels animals perduts i abandonats de la ciutat de Figueres,  Consell comarcal de l’Alt Empordà i Consell Comarcal del Gironès, servei que les administracions públiques han de garantir als ciutadans.

També de les aportacions solidàries que efectuen els seus socis.

 

Història

Estem preparant un resum de la nostra llarga història, us preguem que ho consulteu mes endavant,

gràcies!

Missió i Valors

 

missioivalors3 2

Equip

L’ equip de l’Associació Protectora d’Animals i Plantes de Figueres està format per una Junta Directiva, escollida pels seus socis, i 8 treballadors, dels quals dos són els que fan el servei de recollida per la comarca i manteniment de les installacions, dos són cuidadors dels animals, un cuiner, una administrativa per l’atenció telefònica i tasques administratives i dues administratives contractades per hores per a la gestió administrativa.
També es compta amb les activitats imprescindibles que realitzen els nostres voluntaris.

D’ altra banda, també es compta amb l’ajuda dels nostres collaboradors: Maia Figueres, Carnisseria Ferrer i Fills i Carnisseria Serra i Pla, que al llarg de dècades han collaborat amb nosaltres amb donacions de menjar.

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Video Adopta CCAE